Dekoration och inredning

Dekoration och inredning

Hejsan hoppsan bloggen! Det är en ny vecka och det betyder som vanligt ett nytt inlägg, som vanligt så kommer jag gå in lite på antikt men jag tänkte främst ta och prata om dekoration och hur man kan inreda för att få det där lilla extra till sitt hem. När det kommer till att dekorera sitt hem så finns det hur många olika produkter som helst man kan använda sig av. Jag har sett de flesta olika typer av dekoration och det är intressant måste jag säga. Till skillnad från vanliga möbler så kan man med dekorationen av sitt hem var väldigt personlig. Det är svårt att skaffa sig en personlig soffa eller en lampa, man kan försöka skapa en viss känsla men det är betydligt enklare att skapa den känslan med dekoration. Jag finner det intressant av anledningen att man kan göra väldigt stor skillnad med väldigt lite. Det krävs inte många dekorationer för att ge ett personligt intryck och skapa en härlig känsla. I min lägenhet i Linköping så saknas det för tillfället en del olika dekorationer som jag gärna hade haft men det är inte så konstigt med tanke på att jag precis flyttade hit till Linköping så jag har inte riktigt haft tillfället än att kunna packa upp alla flyttlådor. Om vi ska ge oss in lite på antika dekorationer så är det något som jag kan skapa en snygg design. Mässing är något som jag har fått upp ögonen för och speciellt dekoration i mässing tillsammans med lite modernare inredning. Det är inte mycket dekoration nu för tiden som är i mässing och det är synd med tanke på hur mycket som det passar till. Jag har tre stycken ljusstakar i mässing som garanterat kommer att sättas upp i vardagsrummet så fort jag har fått ordning i hemmet.  


Kommentarer är stängda.