Fixa i trädgården

Fixa i trädgården

God morgon bloggen! Jag har inte så mycket att prata om när det kommer till antikt för tillfället så därför tänker jag skriva om något annat. Idag tänkte jag faktiskt ringa till en någon hantverkare som kan hjälpa mig med trädfällning i Växjö, det här blir lite en av fixardag för mig och jag känner mig för en gång skull helt okej med det. Tidigare har det alltid varit en mardröm för mig att ge mig ut i trädgården för att fixa och dona, men med åren har den uppfattning ändrats rejält och nu är det lite som terapi för själen. Det jag tycker om mest är att gå och klippa gräset, då får jag också lite motion samtidigt som jag kan ha lite musik i hörlurarna. Jag tänker att jag ska hinna med att fixa i ordning så mycket som möjligt i trädgården innan det har blivit dags för trädfällning, så att inte någon skogsröjare behöver anpassa sig efter mig. Min förhoppning är att jag får trädfällning redan idag, men det är inte hela världen om det skulle dröja några dagar. Det är ingen stress med det utan jag vill mest bara att trädgården ska vara i ett fint skick inför sommaren så jag inte behöver lägga ner allt för mycket tid under min semester. I övrigt så är det en ganska händelsefattig tid just nu, Växjö bjuder inte riktigt på några aktiviteter och jobbet tuggar på i vanlig ordning. Dock känns det ganska skönt att det mesta går på rutiner och förhoppningsvis dyker det upp några auktioner under maj som jag kan åka och kolla på det. Det var några veckor sedan som jag senast var på en auktion och jag kan tänka mig att nu när vårstädningarna börjar genomföras så hittar folk en hel del spännande saker långt in i sina förråd.  


Kommentarer är stängda.