Vår antika lilla fastighet i Karlskrona till försäljning

Vår antika lilla fastighet i Karlskrona till försäljning

Hej på er alla fina följare!

Vi är mitt i processen med försäljning av fastighet, då vi ska sälja vår stuga i Karlskrona. Det är en stuga som varit i familjen i flera år men nu har ingen riktigt varken tid eller lust att ta hand om den längre. Syskonen och alla våra barn vill hellre åka utomlands på somrarna och det blir alldeles för sällan som vi är där och rår om den. Vi har hyrt ut den ett par somrar i rad, men det är ganska mycket jobb med det också. Så nu har vi alla kommit överens om att vi stället ska lägga ut fastigheten till försäljning.

Karlskrona är et mysig liten stad och har gott om semesterfirare om somrarna så vår mäklare trodde inte att det skulle bli några problem med att sälja den. Vid försäljning av fastighet så är det ju dock en hel del jobb innan man kan lägga ut den till salu. Eller vi har valt någon slags mellanväg kan man säga. Säljer man den precis som den är så får man ju inte lika mycket för den. Vissa gör ju en hel del renoveringar och upprustningar innan försäljning, men vi valde att göra lite mer ytligt puts kan man säga.

?Vi har rensat och gjort fint i trädgården, tvättat fasaden och gjort storstädning samt gjort en del homestaging inför fotograferingen. Med ganska enkla medel kan man förändra känsla och intryck väldigt mycket. Vår lilla fastighet är ju charmig på så många sätt och det kommer vara med blandade känslor som vi lägger ut den till försäljning. Men de sista åren har den mest bidragit till dåligt samvete och då blir det inte så roligt. Vi vill ju att någon ska använda stugan och leva gott där, njuta av sina semestrar och älska att vara där. Hoppas nu att någon vill köpa vår lilla stuga. Ha en underbar dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.