När gammalt blir nytt

När gammalt blir nytt

Tjabba tjena bloggen! Vad ska man ta och göra en helg som denna? I vanliga fall så vet ni att jag antagligen hade åkt och kollat på antikviteter, men denna helgen hade jag faktiskt tänkt att hitta på något annat. Med tanke på att jag ska få hit byggservice nästa vecka så vill jag inte köpa några möbler eller inredningen för ens jag får se resultatet av renoveringen. Så jag sitter hemma i Kungsbacka nu med en helg utan något som helst inplanerat, jag kan inte komma ihåg senaste gången som jag gjorde det och ska jag vara ärlig så känns det faktiskt ganska så skönt. Jag nämnde byggservice innan och ja det stämmer helt korrekt, vi ska faktiskt renovera om hela huset. Gammalt blir nytt är ingenting som oftast nämns av någon med ett stort intresse för antikviteter, men faktum är att jag fortfarande kommer ha en hel del antika hantverk och möbler i huset trots att jag har anlitat byggservice som ska renovera upp huset. Mitt intresse för antikviteter ligger inte att de är gamla saker, utan jag tycker snarare att det är snyggt. Det blir absolut lite intressantare om det finns en historia bakom någonting men även jag kan uppskatta nya möbler som har ett antikt utseende, man får inte stirra sig blind på att det måste vara gammalt. Jag tror det är väldigt många som delar mitt intresse men som också bor i nyrenoverade hem, men som har antika möbler och inredning ändå. Det är nog till och med så att jag tycker att det är ser lite häftigare och elegantare ut om man kombinerar nytt med gammalt, känslan av exklusivitet höjs och det blir som att man sätter sin egna prägel på hemmet. Så jag är väldigt taggad på att det ska komma byggservice hit till Kungsbacka och ge mig möjligheten att kunna inreda ett nytt hem efteråt.  


Kommentarer är stängda.