Husrening i Borås

Husrening i Borås

Morsning korsning bloggen! Idag tänkte jag faktiskt inte prata så mycket om antika objekt utan det jag kommer berätta för er nu är något helt annat. Jag tänkte istället diskutera lite om andar, medium och husrening. Förmodligen så är det många av er som redan känner till dessa begrepp men för er som inte gör det så kan jag snabbt förklara innebörden av det innan jag går in på varför jag har valt detta samtalsämne. Ett medium är en person som besitter förmågan att kunna få kontakt med andevärlden genom olika metoder. I Borås där jag bor finns det många medium som hjälper människor att få kontakt med personer som tyvärr har lämnat detta livet. Ett medium kan också utföra någonting som kallas för husrening, vilket i praktiken innebär att man driver ut negativ energi och onda andar från en bostad. Andar tror jag inte att jag behöver ge någon förklaring på utan det känns som att de flesta av er har koll på det.

Nu då till anledningen att jag idag lämnar antikviteter åt sidan. Jag var i helgen hemma hos en nära vän till mig här i Borås. Vi spenderade hela dagen och kvällen hemma hos henne, där vi grillade och bara hade det skönt i solen. Men under några tillfällen så fördes det väldigt konstiga ljud inne i huset, detta trots att det bara var vi som var där. Vi satt ute på altanen men hörde ändå en rad märkliga saker speciellt under kvällen. Bland annat så krossades det ett glas helt från ingenstans, jag ska medge att jag blev faktiskt väldigt rädd. Även om jag visste att det inte var någon annan där så är det väldigt märkligt hur ett glas kan krossas när det aldrig stod något framme. Min vän ringde mig därför igår och sa att hon hade bokat tid för en husrening eftersom att hon hade hört lite märkliga ljud även under natten. Jag väntar spänt på att få reda på resultatet.


Kommentarer är stängda.